centrum_jul_panorama
Här inträffade olyckan, väster om Munkedal i Västra Götaland. Foto: Maps

MC-förare från Märsta i dödsolycka

En märstabo som var inblandad i en krock mellan MC och personbil i Västra Götaland har avlidit enligt lokala medier. Polisen i Västra Götaland bekräftar att mannen som färdades i MC:n var från Märsta.

defacto_jul_artikel

Klockan 14.45 larmades räddningstjänst i Västra Götaland till lv 829 vid Valbo Ryr i Munkedal utanför Uddevalla. En MC hade krockat med en bil och föraren uppgavs allvarligt skadad efter att ha slungats iväg från cykeln långt ut i terrängen. Föraren av MC:n som var hemmahörande i Märsta fördes till sjukhus med ambulanshelikopter men hans liv gick inte att rädda. Klockan 19 meddelades att mannen avlidit och att hans anhöriga underrättats. Den aktuella sträckan ska enligt GT vara mycket olycksdrabbad. Polisen har beslagtagit båda fordonen för en teknisk undersökning.
– Motorcykeln var totalt kvaddad och bilen var rejält skadad. Vid vägrenen låg mc-föraren som hade flugit en bra bit in i vegetationen, säger Ulrik Olsson, insatsledare, till GT.se

Daniel Iskander
Jamshid Jamshidi

trainingpartner_jobb_helsida
happyhomes_2019
greeknighthelsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

ica_oktober
tp_helsida
defacto_jul
sigtunavatten_standard
fme_oktober
tp_outsider
colorama_april2
connys
julbord
nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider