arlandagk_panorama

Masskrock vid Rosersberg

Fyra fordon krockade vid Trafikplats Rosersberg strax före klockan 15.

centrum_pask

Det var stora framkomlighetsproblem förbi Trafikplats Rosersberg på eftermiddagen efter att fyra bilar krockat. Belastningen blev också stor på väg 263 när trafiken körde genom lv 859. Polis har rapporterat en förare för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. En drabbad person klagade på nacksmärtor.

centrum_pask_helsida

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

valsta_utveckling
bonava_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

fme_helsida
colorama_april2

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

logistik_utbildning
defacto_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
colorama_april
fme_outsider
valsta_utveckling_2
defacto_outsider