vardag_enklare

Masskrock vid Rosersberg

Fyra fordon krockade vid Trafikplats Rosersberg strax före klockan 15.

banner_artikel

Det var stora framkomlighetsproblem förbi Trafikplats Rosersberg på eftermiddagen efter att fyra bilar krockat. Belastningen blev också stor på väg 263 när trafiken körde genom lv 859. Polis har rapporterat en förare för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. En drabbad person klagade på nacksmärtor.

februari
dackia_2018
clasohlson_robot
vuxenutbildning2
premiar_sportfiske
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
outsider_moderat
veterankraft_standard
outsider_defacto
standard_ridskola
objekt2
connys
nfc_vinter
objekt4
standard_start
objekt3
oppning_sportfiske2
barnnplattan
Norra Redovisningshuset
val2018