defacto_pan2020
Olyckan vid EurostopFoto: Jamshid Jamshidi
Olyckan vid EurostopFoto: Jamshid Jamshidi
Olyckan vid EurostopFoto: Jamshid Jamshidi
Olyckan vid EurostopFoto: Jamshid Jamshidi
Olyckan vid EurostopFoto: Jamshid Jamshidi
Olyckan vid Nybygget på Arlandarakan

Masskrock vid Eurostop

Uppemot åtta fordon krockade klockan 16.45 på E4 södergående i höjd med Eurostop: - Det blev halt väldigt snabbt, säger Roger Magnusson vid Räddningscentralen i Stockholms län.

centrum_artikel

Helt plötsligt förvandlades vägar i kommunen till isbanor när en kall vind blåste in kring 16.30. SOS-alarm fick uppgift om flera olyckor. Den värsta vid Eurostop på E4S. Trafiken lamslogs och framkomligheten begränsades kraftigt mellan Eurostop och påfarten till Märsta.
– Vi bedömer ju inte om någon är allvarligt skadad utan det gör sjukvården, men en person ska ha förts till sjukhus vad jag vet just nu.

Olyckor inträffade även vid Trafikplats Måby och vid länsgränsen till Uppsala. Ytterligare en på Arlandarakan vid Nybygget där två bilar och sex personer var inblandade. Klockan 18.30 kom larm om ännu en olycka i höjd med Odensala skrot där en bil voltat.

Gällande olyckan i höjd med Eurostop har flera personer körts till sjukhus skriver Polisen på sin hemsida. Det är inte dementerat att det handlade om flera fordon inblandade i olyckan. Olyckan vid Nybygget resulterade i att en bil bärgades och att en kvinna kördes till sjukhus. Efter öluckan i Odensala har en förare körts till sjukhus med oklara skador.

Uppdaterad kl. 20.00

happyhomes_sommar2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_out