moderaterna_panorama
Foto: Svenska Spel/Adam Wrafter

Märstabo vann fem miljoner

En märstabo vann fem miljoner kronor på Keno under midsommarafton.

I samband med Kenos dragning på midsommarafton var en av vinnarna från Märsta. Märstabon hade spelad för tio kronor online och vann fem miljoner.
– Vilken midsommarafton att kamma hem hela fem miljoner kronor för en insats på tio kronor! Nu får vinnaren fira i dubbel bemärkelse, säger Svenska Spels vinnarkommunikatör Natalie Wallin.

Vinsten var den högsta högvinsten till en märstabo detta år, hittills i länet har det varit 25 miljonvinster.
– Alla som vinner fem miljoner kronor eller mer bokas in för ett bankmöte där de även erbjuds ekonomisk och juridisk rådgivning. Det är en viktig del i vårt spelansvar för att de nyblivna mångmiljonärerna ska få en så bra start som möjligt på sin nya tillvaro, säger vinnarkommunikatören innan hon ger sig i kast med att gratulera den nyblivna miljonären.

mp_helsida_april
marinan_helsida
connys_helsida
Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

defacto_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
moderat_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp_outsider2022
marina_outsider