arlandagolf_pan_aug
Foto: Insändarbild

Grill kan ha orsakat brand i Flottvik

En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats efter en brand vid Flottvik.

marstakalaset_artikel

Ett område på 2500 kvadratmeter brann vid Flottvik under dagen. Efter släckningen hittades grillbricketter i skogen som man tror kan ha orsakat branden. Polis upprättade en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Branden uppräcktes av förbipasserande som var ute på promenad.

defacto_helsida

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

marstakalas_helsida
colorama_april2
arlanda_golf_juli
sommar
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar_centrum
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
nrh
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
connys