eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild

Många inblandade i rånet

Uppgifter till redaktionen gör gällande att så många som sex personer ska ha varit inblandade i rånet mot Guldsmeden i Valsta.

centrum_artikel_host
En vit Volvo, en svart bil och ytterligare en bil ska ha varit inblandade i kuppen mot Guldsmeden i Valsta klockan 11.11. Exakt kl. 11.10 slängs fotanklar ut i Pinbacken. Då slår gärningsmännen till i Valsta. De som slänger anklarna är sannolikt inte gärningsmännen vid själva tillslaget. Fyra personer har setts enligt vittnesuppgifter gå in i Valsta centrum för att utföra rånet:
– Det gick blixtsnabbt, säger ett vittne.
Rutor krossas i butiken och innehavaren slås ned, han ska också ha fått flera knivhugg i benet och förs in till vårdcentralen i Valsta Centrum, innehavaren får sedan åka ambulans till sjukhuset. Tekniker anlände till centrum vid 13-tiden och arbetar med att säkra spår efter gärningsmännen. Vad märsta.nu erfar ska de ha varit beväpnade med yxor och minst en kniv. Det finns inga uppgifter om varken gripna eller misstänkta som Polisen vill kommentera i skrivande stund. Klockan 13.50 hävs avspärrningar och verksamheterna kan åter återgå till sina dagliga rutiner.
Vet du mer om händelsen? Kontakta Polisen på 114 14
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host