defacto_pan

Man misstänkt för våldtäkt greps i Tyskland

Polis har gripit en man misstänkt för grov våldtäkt i kommunen som ska ha skett 2014.

rosta_sigtuna2

Polisen meddelar att de gripit en man misstänkt för en grov våldtäkt i Sigtuna kommun i juni 2014. Mannen är utländsk medborgare men har bott och vistats i Sverige.

Han häktades i sin frånvaro i oktober och efterlystes internationellt. Vid en kontroll i Tyskland 7:e november kunde han gripas. Han är öven misstänkt till medhjälp till grov våldtäkt och kommer att överföras till Sverige troligtvis under nästa vecka. Flera våldtäkter skedde under sommaren 2014, bland annat en i en tvättstuga i centrala Märsta där en 45-årig man misstänktes, den rubricerades som grov våldtäkt men ingen person har gripits eller dömts för den ännu.

moderaternamaj
eu_sap
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
oppning_helsida
mp_eu
v_eu_helsida
varfest_helsida
nationaldag_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

colorama_april
sap_outsider_eu
defacto_outsider
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
connys
mp_eu_outsider
v_eu
oppning_outsider
bonava_maj_outsider
sh_oppet
nrh
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
sh_bovard_out