moderaterna_sep2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man knivhuggen i Valsta

En man påträffades knivhuggen vid 00.41 på Magnegatan i Valsta: -En person anträffades som sa att han blivit knivhuggen, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral till märsta.nu

En man som gick på gångvägen mellan Valsta Centrum och Magnegatan blev knivhuggen i magen kort före Magnuegatan. Han kontaktade själv polisen och var talbar när patrull och ambulans ankom. Gärningsmannen var enligt målsäganden mörkhyad och smal men minns inte vilka kläder denne bar. Personen ska ha kommit fram och frågat efter en cigarett och i samband med det höggs målsäganden ner.
– Han fick åka med ambulans till Karolinska, säger Näverberg.

Efter att mannen knivhuggits tog han sig till sin bostad där polisen mötte upp och upprättade anmälan. Mannen ska inte ha ådragit sig något djupare sår

Uppdaterad kl. 8.28

boisigtuna
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
festspec_host2020_helsida
connys_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider