bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi

Man gripen för grov kvinnofridskränkning

Polis larmades till en bostad i kommunen sedan en kvinna larmat om misshandel.

rosta_sigtuna2

Det var vid 18-tiden på fredagskvällen som en kvinna ringde polisen och uppgav att hennes man misshandlat henne. En patrull åkte till bostaden och grep mannen, polis höll förhör med båda parter för att reda ut vad som hänt. Vid 22-tiden meddelade polisen att en anmälan om grov kvinnofridskränkning upprättats. Det är oklart om kvinnan var i behov av sjukvård.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

oppning_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

nationaldag_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
eu_sap
v_eu_helsida
rosta_sigtuna2
varfest_helsida
moderaternamaj
defacto_outsider
fme_outsider
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
nrh
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
connys
rosta_sigtuna
v_eu
oppning_outsider
sap_outsider_eu
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
colorama_april