defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Man greps för penningtvättsbrott

En man greps under förmiddagen på Arlanda misstänkt för penningtvättsbrott rapporterar Aftonbladet.

centrum_artikel

Mannen greps på Arlanda med 150 000 pund. Han är nu misstänkt för penningtvättsbrott enligt Aftonbladet. Han var på väg ut ur landet med pengarna då han ertappades med pengarna i jackfickan. Han kommer att förhöras av polisen och uppgifterna är knapphändiga just nu.

centrum_helsida2020
happyhomes_2019
connys_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

teatergrillen_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

speedy_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
salong_elisabeth_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

sportlov_sigtuna
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys