panorama_centrum
22.56: Trafikolycka vid Märsta Centrum, tre personer förda till sjukhusFoto: Magnus Granhagen/Bingofoto
22.56: Trafikolycka vid Märsta Centrum, tre personer förda till sjukhusFoto: Magnus Granhagen/Bingofoto

Bilar krockade vid Centrum

Följ händelserna under Valborg på märsta.nu

Valborgsfirandet är i full gång på flera olika ställen i kommunen. Men det brukar också innebära stökigheter och brott. Polisen har rustat upp och har extra bemanning under hela kvällen och natten. märsta.nu direktrapporterar om de senaste händelserna:

  • 00.30: Stationsbefälet Martin Holm meddelar att det hittills varit lugnt.
    – Vi har inte fått in något speciellt, faktiskt inte fått in så många rapporter om fyllor heller, säger han.
  • 22.56: Två personbilar kolliderade vid Märsta Centrum. Tre personer skadades i olyckan och fick föras till sjukhus med ambulans, en av personerna ska ha klagat på nacksmärtor men i övrigt är skadeläget okänt, enligt räddningscentralen.
  • 20.21: Förbipasserande upptäcker lågor i en villa på Skeppargränd i Sigtuna.
    – Vi trodde att det brann men det var ett värmeljus så det det var lugnt, säger Tobias Åkesson, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentra.
  • 18.51: Larm om brand bakom Midgårdsbadet i Märsta. Det visade sig dock vara ångrök grån utebastun på badet.
  • 16.00: Samtal om att en berusad person uppehöll sig i en trappuppgång på Sleipnergatan i Valsta. Polis sågs springa runt i området för att få tag på mannen, och tillslut omhändertogs han enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusade).
  • 14.00: Polis larmas till ett lägenhetsbråk på Idungatan i Valsta, men ärendet skrivs av utan misstanke om brott, enligt polisen.

TIPSA: Befinner du dig mitt i ett nyhetsskeende? Har du ett nyhetstips? Kontakta redaktionen!

Daniel Iskander
Jamshid Jamshidi

marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

2020_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

mp_helsida_april

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
ewas_outsider