center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Lokal kändis trakasserades

En känd kommuninvånare har trakasserats utanför sitt hem och vädjar om hjälp att hitta förövaren i en lokal facebookgrupp.

Kändisen skriver i en Facebookgrupp om att en man i en silverfärgad bil kört nära huset och skrikit med aggressiv röst olika saker. Nu vädjar kändisen om tips om någon i området med omnejd sett den silverfärgade bilen, troligtvis en Volvo av äldre modell.
– Vill bara kunna få fortsätta att känna mig trygg här hemma…😔 Det som hände för en liten stund sedan skakade dock verkligen om mig, och jag förtjänar inte att bli så fegt attackerad – INGEN FÖRTJÄNAR DET!!!

bostad_helsida
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

2020_helsida
andersojag
eldsjal-helsida
connys_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

mp_host_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider