varumarke_defacto_sommar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Lindrigt skadade efter olycka

En olycka på E4:an norrgående i höjd med Rosersberg inträffade under eftermiddagen.

marstac_aug

Vid 15-tiden krockade två bilar på E4:an norrgående vid Rosersberg och det uppstod köer från Stora Wäsby upp till Märsta. Polisen meddelar att minst en person skadats lindrigt och förts till sjukhus för kontroll. Fordonen kommer att bärgas från platsen.

E4:an läggs om i november

Nyheter Bilpendlare till och från Stockholm kommer från och med 10:e november att få köra på en tillfällig motorväg förbi Trafikplats Häggvik med anledning av bygget Förbifart Stockholm.

defacto_panorama_boka_mote

Satsning på hälsoinformatörer ska förebygga sjukdomar bland kommuninvånare

Nyheter Satsningen på hälsoinformatörer i kommunen går vidare och nu hr 16 personer rekryterats: - Förhoppningen är att hälsoinformatörerna blir en permanent och naturlig del i kommunens hälsofrämjande arbete precis som den har blivit i Botkyrka, säger Kerstin Alksten, utvecklingsstrateg i Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

forskontor
happy_homes_sommar
Uppdrag Granskning i Märsta

(S): Inga fel om Bure Äng

Politik Soppan kring markanvisningen av Bure Äng till Sigtuna Bo AB går vidare. Socialdemokraterna hävdar allt jämt att inget fel begåtts medan Moderaterna vidhåller att den dåvarande socialdemokratiska ledningen lovat företaget exklusivitet på marken.

Lokala moderater på partistämma

Politik Moderaterna i Sigtuna kommun har en delegation på partistämman i Örebro bestående av Olov Holst och Mattias Askerson: - Det är påtagligt att partiet fått en rejäl nytändning efter partiledarbytet för några veckor sedan, säger Olov Holst i ett pressmeddelande till märsta.nu

lillabjorn5
sbrf2
borg
matcher_skanela
standard
Norra Redovisningshuset
korsbarsvagen1
standard
lions_standard
Frisyr – Standard
connys
korpentraning
cricketklubben
oriongatan174
standard_ridskola
Festspecialisten – Standard