centrum_ettar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Lindrigt skadade efter olycka

En olycka på E4:an norrgående i höjd med Rosersberg inträffade under eftermiddagen.

Vid 15-tiden krockade två bilar på E4:an norrgående vid Rosersberg och det uppstod köer från Stora Wäsby upp till Märsta. Polisen meddelar att minst en person skadats lindrigt och förts till sjukhus för kontroll. Fordonen kommer att bärgas från platsen.

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

forskontor
februari
pedagog2018
foretagarlunch

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

aretsforetag

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

standard_start
vuxentutbildning
Festspecialisten – Standard
standard
objekt4
standard_ridskola
nfc_vinter
matcher_skanela
objekt3
outsider_defacto
veterankraft_standard
objekt2
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
sangensemble