defacto_pan2020
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Lax på Lidl återkallas

Gravad lax som sålts på bland annat Lidl i Stockholmsområdet återkallas enligt SVT Stockholm.

centrum_artikel

Anledningen till att Lidl återkallar gravad lax som sålts är att den testats för listeria, det aller förpackningar med bäst före datum 9 augusti 2016. Totalt rör det sig om 864 förpackningar av märket Admiral som bakterien kan finnas i. Den som köpt lax kan lämna tillbaka den i butiken. Listarian upptäcktes via leverantörskontroller men laxen hade ändå hunnit gå ut till butikerna innan den stoppades enligt SVT Stockholm.

defacto_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider