defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Lastbil och bil i olycka på E4:an

En trafikolycka mellan lastbil och personbil har inträffat på E4 södergående vid märstapåfarten mot Stockholm.

centrum_artikel

Räddningstjänst har larmats till trafikolycka vid E4-påfarten Märsta mot Stockholm. Det råder begränsad framkomlighet på vägen mot Stockholm då ett körfält är blockerat av räddningspersonal. Skadeläget är just nu oklart.

Polis har varit på plats och konstaterar att det var mycket halt förbi olycksplatsen.  Båda fordonen hamnade i diket och ska bärgas bort. Ingen person skadades.

meko_helsida
speedy_vinter_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

happyhomes_sommar2020
coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

connys_helsida
ridskola2020_helsida

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
EXTRA

Sigtuna kommun närmar sig 50 000

Nyheter Sigtuna kommun växer med 573 invånare under 2020: - Det som gör att folkmängden i Sigtuna ökar jämfört med året före är framför allt inflyttningen. Kommunen registrerar 5 226 inflyttade, jämfört med 4 848 utflyttade, säger Linus Garp, befolkningsstatistiker på SCB.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
meko_outsider