center_pan21
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lastbil körde av E4:an

En lastbil har kört av E4:an i höjd med Rosersberg vilket påverkar trafiken mellan Väsby-Märsta.

Lastbilen åkte av vägen strax efter klockan 9 på E4 norrgående i höjd med Rosersberg. Räddningstjänst är på plats tillsammans med polis och bärgning. Det är oklart om någon har skadats. Två körfält är blockerade förbi olycksplatsen. Det råder stora framkomlighetsproblem förbi olycksplatsen och Trafikverket meddelar att störningarna pågår fram till klockan 13.00.

Än vid 13-tiden var det inte klart på platsen. Bärgning pågår i skrivande stund och efter att den avslutats behöver vägbanan saneras. Köerna är kraftiga från Väsby till Märsta. Ny prognos är 14.00.

Uppdaterad 13.14

connys_helsida

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020
jul2021
2020_helsida
centrum_helsida2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

defacto_helsida
mp_host_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
julmarknad_outsider
nrh
stationshusen_out
mp-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
connys
valsta_jul_outsider