panorama_centrum
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lastbil körde av E4:an

En lastbil har kört av E4:an i höjd med Rosersberg vilket påverkar trafiken mellan Väsby-Märsta.

Lastbilen åkte av vägen strax efter klockan 9 på E4 norrgående i höjd med Rosersberg. Räddningstjänst är på plats tillsammans med polis och bärgning. Det är oklart om någon har skadats. Två körfält är blockerade förbi olycksplatsen. Det råder stora framkomlighetsproblem förbi olycksplatsen och Trafikverket meddelar att störningarna pågår fram till klockan 13.00.

Än vid 13-tiden var det inte klart på platsen. Bärgning pågår i skrivande stund och efter att den avslutats behöver vägbanan saneras. Köerna är kraftiga från Väsby till Märsta. Ny prognos är 14.00.

Uppdaterad 13.14

2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
marinan_helsida
defacto_helsida
mp_helsida_april
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

liber_helsida

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys