moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Lastbil åkte av vid Arlandastad

En lastbil har åkt av väg 263 vid Arlandastad och framkomligheten är kraftigt begränsad.

SOS Alarm uppger att en lastbil med hela släpet hamnat i diket vid Arlandastad i riktning mot Stockholm. Dock råder det oklarheter kring var släpet ligger, Trafikverket uppger att det är i riktning mot Sigtuna. Det råder kraftig ishalka i hela norra Stockholm i nuläget dessutom. Rättningstjänst är på plats och olyckan väntas ta ett tag att reda ut. Tills vidare välj andra vägar. Klockan 16.20 meddelas att vägen stängts av i båda riktningar.

Vägen var vid 19-tiden framkomlig igen.

liber_helsida
ewas_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

defacto_helsida

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

2020_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
ewas_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider