panorama_centrum
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar
Foto: Daniel Iskandar

Misstänkt farligt föremål i fraktterminal

Ett område är avspärrat vid Arlanda Cargo sedan räddningstjänst larmats om misstänkt farligt föremål.

Larmet gäller ett paket med misstänkt bomb i en av fraktterminalerna. En stor insats är mobiliserad och personal på det aktuella företaget har fått lämna terminalen. Man ska ha hittat flera föremål som undersöks av polis och räddningstjänsten. Flygtrafiken påverkas dock inte av insatsen.

Vid 21.30-tiden meddelas att föremålen undersökts och bedömts vara ofarliga. De har skickats till sin mottagare och insatsen avslutades.

Uppdaterad 21.36

2020_helsida
liber_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

connys_helsida
defacto_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

centrum_sommar2022_helsida

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Kommunledningen välkomnar Arlandautredningen

Politik På fredagen presenterade regeringen resultatet av Arlandautredningen: - Det är oerhört tillfredsställande att utredningen nu föreslår att en Arlandaförhandlare utses. Det är något jag och Sigtuna kommun de senaste fyra åren lagt mycket tid på att få till stånd, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider
connys