bostadsformedling
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Kvinna våldtagen i Märsta

Polisen i Stockholm Nord har upprättat en anmälan om våldtäkt sedan en kvinna utsatts i natt i centrala Märsta: - Målägande blev överfallen av en man i 25-30 årsåldern, säger Johan Sundberg, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord.

centrum_artikel

En kvinna på väg hem från en krog i Märsta blev överfallen i centrala Märsta av en nu okänd gärningsman. Kvinnan ska där ha utsatts för en fullbordad våldtäkt och kontaktade sedan polisen från en annan plats.
– Vi kommer in i bilden en stund senare, berättar Jonan Sundberg, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord.

Kvinnan ska vara i 23-årsåldern och Polisen vill just nu inte uppge exakt vart våldtäkten inträffade. Johan Sundberg berättar att man under dagen kommer att jobba med fallet och hoppas på vittnen eller se över om det finns övervakningskameror som fångat upp något. Hon fördes till sjukhus för undersökning och dokumentation av skadorna. Våldtäkten skedde utomhus, kvinnan ska dock inte ha misshandlats i större utsträckning. Något signalement på gärningsmannen finns inte heller att gå ut med.

Skedde på stationen
Vid 12-tiden var märsta.nu i kontakt med Polisen igen. Det som är klarlagt är att kvinnan tagit sista tåget till Stockholm från Märsta station. Vid 2-tiden anmälde hon våldtäkten på Karlbergs station där en patrull mötte upp. Våldtäkten skedde i anslutning till Märsta station eller på Märsta station. Kvinnans kläder har tagits i beslag och skickats för teknisk analys, hon undersöktes även av läkare. Signalementet är fortfarande vagt och inget man vill släppa ut.

Vet du mer om händelsen, kontakta Polisen på 114 14

Uppdaterad kl. 12.08

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
2020_helsida
spedition_sigtuna
kaa_sigtuna_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
defacto_helsida
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
sommar_sigtuna2020
speedy_helsida
kaa_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
landsbygd_sigtuna_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider