defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlades av sambo

En kvinna misshandlades av sin sambo under söndagskvällen.

centrum_artikel

Polisen larmades till en bostad i Valsta under söndagskvällen sedan en kvinna misshandlats av sin sambo. Kvinnan lyckades ta sig ut ur lägenheten och larmade polisen. Polisen grep sedermera den man som misstänks för misshandeln. Omständigheterna är knapphändiga kring upprinnelsen men kvinnan ska inte ha varit i behov av sjukvård. Mannen misstänks i detta skede för misshandel, men fler rubriceringar kan tillkomma.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
speedy_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

nrh
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider