centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Daniel Iskander

Kvinna hittad död i Sigtuna

En kvinna har dragits upp ur vattnet ur Sigtinafjärden vid 14-tiden: - Vi har inlett en förundersökning om mord, uppger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral

defacto_jul_artikel
Polisens ledningscentral uppger att en person är anmäld försvunnen sedan igår. Eftersom man inte lyckats hitta personen fram till nu kommer man att gå ner och söka i vattnet med dykare. Personen har inte varit ute och åkt skridskor men som en säkerhetsåtgärd ska man kontrollera vattnet. När märsta.nu anländer har räddningsledare kontrollerat isen och det är bestämt att dykare ska ner. Insatsen är lokaliserad till Ropstensvägens vändplan. Enligt uppgift till redaktionen rör det sig om en kvinna som är försvunnen. Status är fortfarande oklart. Dock kan det inte uteslutas att brott ligger bakom försvinnandet. Enligt Aftonbladet ska en person ha gripits i samband med att kvinnan försvann men det är inget som Polisen bekräftar.
Klockan 15.10
Polisens ledningscentral bekräftar nu att en kvinna är hittad död och att en man är gripen. Polisen är förtegen om omständigheterna. Man vill inte uttala sig om omständigheterna eller vilken relation den gripne har till den drunknade kvinnan:
– Detta är vad vi har just nu, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.
sigtunavatten_standard
colorama_jul
defacto_jul

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

happyhomes_2019

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

julbord_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
ica_oktober
tp_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

connys
greeknight_outsider
tp_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
julbord