bostadsformedling
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Daniel Iskander

Kvinna hittad död i Sigtuna

En kvinna har dragits upp ur vattnet ur Sigtinafjärden vid 14-tiden: - Vi har inlett en förundersökning om mord, uppger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral

centrum_artikel
Polisens ledningscentral uppger att en person är anmäld försvunnen sedan igår. Eftersom man inte lyckats hitta personen fram till nu kommer man att gå ner och söka i vattnet med dykare. Personen har inte varit ute och åkt skridskor men som en säkerhetsåtgärd ska man kontrollera vattnet. När märsta.nu anländer har räddningsledare kontrollerat isen och det är bestämt att dykare ska ner. Insatsen är lokaliserad till Ropstensvägens vändplan. Enligt uppgift till redaktionen rör det sig om en kvinna som är försvunnen. Status är fortfarande oklart. Dock kan det inte uteslutas att brott ligger bakom försvinnandet. Enligt Aftonbladet ska en person ha gripits i samband med att kvinnan försvann men det är inget som Polisen bekräftar.
Klockan 15.10
Polisens ledningscentral bekräftar nu att en kvinna är hittad död och att en man är gripen. Polisen är förtegen om omständigheterna. Man vill inte uttala sig om omständigheterna eller vilken relation den gripne har till den drunknade kvinnan:
– Detta är vad vi har just nu, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.
spedition_sigtuna
sommar_sigtuna2020
centrum_helsida2020
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
defacto_helsida
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
kaa_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
nrh