socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Daniel Iskander

Kvinna hittad död i Sigtuna

En kvinna har dragits upp ur vattnet ur Sigtinafjärden vid 14-tiden: - Vi har inlett en förundersökning om mord, uppger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral

centrum_artikel_host
Polisens ledningscentral uppger att en person är anmäld försvunnen sedan igår. Eftersom man inte lyckats hitta personen fram till nu kommer man att gå ner och söka i vattnet med dykare. Personen har inte varit ute och åkt skridskor men som en säkerhetsåtgärd ska man kontrollera vattnet. När märsta.nu anländer har räddningsledare kontrollerat isen och det är bestämt att dykare ska ner. Insatsen är lokaliserad till Ropstensvägens vändplan. Enligt uppgift till redaktionen rör det sig om en kvinna som är försvunnen. Status är fortfarande oklart. Dock kan det inte uteslutas att brott ligger bakom försvinnandet. Enligt Aftonbladet ska en person ha gripits i samband med att kvinnan försvann men det är inget som Polisen bekräftar.
Klockan 15.10
Polisens ledningscentral bekräftar nu att en kvinna är hittad död och att en man är gripen. Polisen är förtegen om omständigheterna. Man vill inte uttala sig om omständigheterna eller vilken relation den gripne har till den drunknade kvinnan:
– Detta är vad vi har just nu, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

forstamaj_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
pantamera_out