panorama_stationshusen
Torild, 68 år. Foto: Polisen
Missing People Swedens status på Facebook
Sökinsatsen mobiliseras i RävstaFoto: Daniel Iskander
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Skallgång efter Torild i Sigtuna

Torild som försvann från ett äldreboende i Valsta för några veckor sedan är försvunnen igen sedan 11:e oktober: - Vi uppmanar allmänhet som kan ha sett henne att höra av sig, säger stationsbefälet Alfredsson vid Polisen Stockholm Nord

centrum_artikel_host

Torild är 68 år gammal och dement, hon bor i Valsta på ett äldreboende. Hon har en tendens att försvinna och bara för några veckor sedan var hon på vift och återfanns i Knivsta. Polisens regionledningscentral uppger att senaste sökinsatsen gjordes vid 6 i morse men utan resultat. Man har även sökt på sjukhus och hon är inte hittat henne. Signalementet är utlarmat till patruller men man kommer inte genomföra nån insats.

Vid 17.40 hade märsta.nu senaste kontakten med Polisen i Stockholm Nord. Torild har ännu inte hittats och man vädjar till allmänheten att höra av sig med iaktagelser. Polis har under dagen sökt i Märsta med både bilar och helikopter. En del har även hört av sig med tips men inget som varit skarpt. Under natten kommer det att bli kallt varpå det är viktigt att Torild hittas på kvällen.

Signalement: Brunt hår ner till axlarna, vid försvinnandet bar hon blå tennisskor, svart dunjacka och jeans. Hon sågs senast på Atletvägen vid Midgårdsfältet.

Missing People Sweden (MPS) har gått ut med en akut skallgång  samling på Virkesvägen i Rävsta. Sökandet kommer enligt MPS att koncentreras till Til och Munkholmen. Ett 30-tal personer var vid samlingsplatsen i Rävsta där MPS höll infomöte om hur sökningen skulle gå till. Operative chefen uppgav att man ska röra sig i gruppen med bilar, man kommer inte söka så mycket i skog utan mest på gångvägar och stigar. Til och Munkholmen ska sökas igenom därefter meddelar man Polisen resultatet innan man eventuellt får ett nytt område att söka igenom.

Uppdaterad kl. 21.46

Daniel Iskander
Jamshid Jamshidi

connys_helsida
forstamaj_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
pantamera_out
connys
stationshusen_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out