eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Kvinna anhållen: Ska ha mördat pojkvännen

Det var en kvinna som greps och anhölls efter det misstänkta mordet på Södergatan rapporterar Aftonbladet: - Det som vi gått ut med är att en person är gripen och sedan 01-tiden anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord, säger Mikael Brege stationsbefäl i Stockholmspolisens område Nord, till tidningen.

centrum_artikel_host

Nya omständigheter kring mordet på Södergatan framkommer under söndag morgon. En kvinna som var ihop med den 60-årige mannen misstänkts för mordet och hon är anhållen på sannolika skäl vilket är den högsta misstankegraden. Kvinnan ska innan mannen hittades i lägenheten ha kommit in till Akademiska i Uppsala där hon sa att hon mördat sin polvän, skriver Aftonbladet.

Halsen avskuren
En poliskälla säger till Aftonbladet att mannens hals var avskuren och att han hade flera knivhugg i huvudet. Polisen vill inte uttala sig om fallet skriver tidningen, inte heller huruvida det rör sig om en kvinna som misstänkt. Förhör har även hållits med den misstänkte som hållits kvar på Akademiska för observation. Det är oklart om kvinnan är skadad.

Nu på morgonen bekräftas av Polisen att det är en kvinna som anhållits på sannolika skäl misstänkt för mord. Polisinspektör Farhad Doosti vid Polisen Stockholm Nord uppger att man vill vara försiktiga med vad man går ut med innan man säkrat upp en del saker.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
storemore_out