defacto_pan

Krock i Arlandastad

En personbil och lastbil krockade i Arlandastad strax efter klockan 7 i morse.

centrum_tvaar

Två fordon krockade vid Arlandastad i morse, oklart om detta är kopplat till fotanglarna som kastats ut i området efter ett inbrott under natten. Framkomligheten är begränsad i Arlandastad denna morgon, det kan även gälla Märsta då alla fotanglar inte lokaliserats ännu.

connys
banner_trerosor
arlandagolf

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
karby_varme1

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

icavalsta_semlor

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

sangensemble

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider