centrum_jul_panorama
Spektakulärt molnspel utanför SigtunaFoto: Daniel Iskander

Nytt kraftigt åskoväder drog in

Ett nytt åskoväder drog in över kommunen under måndagseftermiddagen.

centrum_jul_artikel

Ett nytt åskoväder drog in över kommunen och redan vid 14.30-tiden hade ett 50-tal blixtar registrerats hos SMHI. Även ett kraftigt och kort regn föll i samband med ovädret. Det finns inga rapporter om några nedslag som orsakat problem än så länge. Vid 15-tiden hade åskområdet dragit sig över Sigtunafjärden till Håbo och Skokloster, även delar av Vassunda har åska men just nu har det passerat Sigtuna kommun

Artikeln uppdateras

Har du bilder? Kontakta redaktionen

centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

colorama_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

defacto_jul
ica_oktober
happyhomes_2019
fme_oktober
tp_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

greeknighthelsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

nrh
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
connys
tp_outsider