centrum_panorama2020
Spektakulärt molnspel utanför SigtunaFoto: Daniel Iskander

Nytt kraftigt åskoväder drog in

Ett nytt åskoväder drog in över kommunen under måndagseftermiddagen.

Ett nytt åskoväder drog in över kommunen och redan vid 14.30-tiden hade ett 50-tal blixtar registrerats hos SMHI. Även ett kraftigt och kort regn föll i samband med ovädret. Det finns inga rapporter om några nedslag som orsakat problem än så länge. Vid 15-tiden hade åskområdet dragit sig över Sigtunafjärden till Håbo och Skokloster, även delar av Vassunda har åska men just nu har det passerat Sigtuna kommun

Artikeln uppdateras

Har du bilder? Kontakta redaktionen

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019
centrum_helsida2020

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

nrh
teatergrillen_outsider
connys