sommar
Spektakulärt molnspel utanför SigtunaFoto: Daniel Iskander

Nytt kraftigt åskoväder drog in

Ett nytt åskoväder drog in över kommunen under måndagseftermiddagen.

marstakalaset_artikel

Ett nytt åskoväder drog in över kommunen och redan vid 14.30-tiden hade ett 50-tal blixtar registrerats hos SMHI. Även ett kraftigt och kort regn föll i samband med ovädret. Det finns inga rapporter om några nedslag som orsakat problem än så länge. Vid 15-tiden hade åskområdet dragit sig över Sigtunafjärden till Håbo och Skokloster, även delar av Vassunda har åska men just nu har det passerat Sigtuna kommun

Artikeln uppdateras

Har du bilder? Kontakta redaktionen

ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida
happyhomes_2019
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
colorama_april2
sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

connys
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider