liber_pan_sommar

Kraftig röklukt över Märsta

Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

swedol_artikel

Efter kraftig röklukt i Märsta larmades brandkår till en brand i en container. Röken och lukten sträckte sig över ett stort område i centrala Märsta. Dock hittade man ingen brand i containern.
– Det luktar jättemycket, säger en läsare till märsta.nu

Även i Märsta Centrum luktade det kraftigt.
– Vi blev oroliga då vi trodde att det brann i ventilationen, men allt verkar vara lugnt, säger en boende i centrum som kontaktat märsta.nu

Vid 9.30-tiden var insatsen avslutad, men röklukten kan ligga kvar en liten stund över centrala Märsta. Vad som orsakat lukten är inte känt. Storstockholms räddningscentral konstaterar att det inte brann i någon container i alla fall. Enligt uppgift till märsta.nu kan lukten ha kommit från Bristaområdet.

Uppdaterad kl. 10.10

2020_helsida
rentawreck_helsida
busshållsplatsmordet

Polischefen om domen: Dubbel sorg

Nyheter Polischefen Christoffer Boman kommenterar måndagens dom mot 23-åringen: – Det är en dubbel sorg att samhället ska behöva tilldela en ung person ett livstidsstraff och att en ung man förlorat livet, säger han i ett uttalande.

defacto_helsida

All post till kommunen blir digital

Nyheter Oavsett om du skriver brev eller inte så kommer all post till kommunen att digitaliseras: - Att digitalisera vår posthantering möjliggör en snabb och effektiv hantering av den inkommande posten till kommunen, säger Åsa Otterbjörk, IT och Digitaliseringschef, Sigtuna kommun.

ungsatsning
speedy_vinter_helsida
brobygget_night

Hyresgästföreningen larmar: Vill se fler hyresrätter

Politik Hyresgästföreningen kritiserar Kommunledningens ägardirektiv för SigtunaHem: - Det går inte att blunda för det faktum att många behöver och vill ha en hyresrätt, alla tusentals som står i kö visar tydligt det, uppger Hyresgästföreningen i Sigtuna via ordförande Hans Törnqvist.

vardcentral_helsida
coronapandemin

Testcenter öppnas på Arlanda

Notiser Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
liber_sommar_helsida
budget2022

Budgeten klubbad: Oförändrad skattesats

Politik Budgeten för 2022 klubbades under torsdagen och innebär bland annat att skatten lämnas oförändrad.

helsida_var2021
mp-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

brobygget_day_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ungsatsning-outsider
rentawreck_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
connys
mp-outsider
brobygget_night_out
aftenbil_outsider
vardcentral_outsider