defacto_pan2020

Kraftig röklukt över Märsta

Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

Efter kraftig röklukt i Märsta larmades brandkår till en brand i en container. Röken och lukten sträckte sig över ett stort område i centrala Märsta. Dock hittade man ingen brand i containern.
– Det luktar jättemycket, säger en läsare till märsta.nu

Även i Märsta Centrum luktade det kraftigt.
– Vi blev oroliga då vi trodde att det brann i ventilationen, men allt verkar vara lugnt, säger en boende i centrum som kontaktat märsta.nu

Vid 9.30-tiden var insatsen avslutad, men röklukten kan ligga kvar en liten stund över centrala Märsta. Vad som orsakat lukten är inte känt. Storstockholms räddningscentral konstaterar att det inte brann i någon container i alla fall. Enligt uppgift till märsta.nu kan lukten ha kommit från Bristaområdet.

Uppdaterad kl. 10.10

defacto_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

centrum_helsida2020
happyhomes_50
connys_helsida
teatergrillen_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

nrh
connys
teatergrillen_outsider