centrum_jul_panorama
Foto: Insändarbild/Lillo Svedin
Foto: Insändarbild/Lillo Svedin
Foto: Insändarbild/Lillo Svedin
Foto: Insändarbild/Lillo Svedin
Foto: Insändarbild/Annika Hallberg
Foto: Insändarbild/Annika Hallberg

Kraftig lägenhetsbrand i Valsta

En man tvingades hoppa ut ur sin lägenhet på Baldergatan i morse och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus: - Det lät som bomber som smällde extremt högt, säger ögonvittnet Peter Sjöblom, 26, till Aftonbladet.

centrum_jul_artikel

Vid 5.30-tiden larmades brandkår om branden på Baldergatan 23. När man anländer är branden fullut utvecklad och en man hoppade ur för att undkomma lågorna enligt Aftonbladet. En annan person fick rökskador och vård på plats. Branden tog en timme att släcka och hela huset utrymdes.
– Nu ska vi kontrollera att vinden inte brinner, sen ska vi försöka få ordning på lägenheten. När det brunnit så kraftigt måste vi se till att allt verkligen är släkt, säger Per Hultman, operativ chef på Räddningscentralen i Stockholms län till Aftonbladet.

Vittnet Peter Sjöblom, 26, berättar för Aftonbladet att flera rejäla smällar hördes med jämna mellanrum.
– Det lät som bomber som smällde extremt högt, så att det skakade till. Sedan kom det några mindre smällar och vi såg en folkmassa som stod där utanför, säger han till tidningen.

Kraftiga lågor blossade sedan upp från båda sidor om lägenheten. Mannen som hoppade beskrivs som helt sotig, han hade mjukiskläder och bar överkropp men helt kolsvart. Enligt Aftonbladet är mannens tillstånd inte livshotande och Polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand.

centrum_jul_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
defacto_jul

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

fme_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
tp_helsida
ica_oktober
greeknighthelsida
colorama_april2
greeknight_outsider
tp_outsider
julbord
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
connys