midsommar
Foto: MMS-Bild

Körkortslös bilist stoppad i Märsta

En bilförare blev stoppad av polis på Steninge Backe under torsdagen. – Personen kunde inte uppvisa ett körkort och blev rapporterad för olovlig körning, säger Sven-Erik Olsson vid polisen.

Polisen utförde rutinkontrollen klockan 19.53 på Steninge Backe.
– Personen kunde inte uppvisa ett körkort, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral.

Patrullen rapporterade föraren misstänkt för olovlig körning.

Bilbrand i Valsta

Blåljus Två bilar brann under natten i Valstavägen: - De har inte börjat brinna av sig själva, så mycket vet vi i alla fall, säger Mats Almquist, vakthavande befäl på regionledningscentralen i Stockholm, till Aftonbladet.

sportfiskebanner2
sap_valet2018
EXTRA

Khalifa beviljas inte ansvarsfrihet

Politik Kommunfullmäktige ger inte förre kommunstyrelseordföranden Ibrahim Khalifa (S) ansvarsfrihet för sin tid som ordförande i Kommunstyrelsen för tiden 1 januari-21 september 2017: - Det hela är enkelt – har man brutit mot kommunallagen, då SKA man inte beviljas ansvarsfrihet, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande, i ett pressmeddelande.

varen2018
vuxenutbildning2
brf_englamarken

Barnrum för 9-12-åringar på bibliotek

Ung & Student Ett rum för 9-12-åringar har invigts på Märsta bibliotek: - Hela idén till rummet är från barnen själva och de har också varit delaktiga i att skapa det, säger barnbibliotekarien Hedda Svenblad.

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

objekt2
objekt3
objekt4
veterankraft_standard
outsider_moderat
vuxentutbildning
connys
standard_ridskola
val2018
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
sap_outsider
nfc_vinter
sigtunavatten_standard
forskontor