defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Kommunens sajt ligger nere

Sigtuna kommuns hemsida ligger nere sen söndagen: - Det är ett omfattande fel som vi arbetar med att avhjälpa. Tyvärr har jag ingen prognos för när sidan kan vara i drift igen, säger Henrik Josephsson, kommunikatör.

centrum_artikel

Under söndagen uppmärksammades märsta.nu på att Sigtuna kommuns hemsida låg nere. Felet har ännu inte avhjälpts utan sajten är fortfarande kraschad. Kommunen låter meddela att det är ett omfattande fel utan prognos.

Kommuninvånare som hört av sig till märsta.nu tycker att det är allvarligt att sidan ligger nere under så lång tid. Dels om man behöver söka information om kommunen eller följa den politiska debatten samt andra allmänna handlingar.

Fortfarande vid 19-tiden på måndag kväll var sidan nere.

sigtunastad_helsida
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

ridskola2020_helsida
dackskiftarna_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider