defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Kommunens sajt ligger nere

Sigtuna kommuns hemsida ligger nere sen söndagen: - Det är ett omfattande fel som vi arbetar med att avhjälpa. Tyvärr har jag ingen prognos för när sidan kan vara i drift igen, säger Henrik Josephsson, kommunikatör.

Under söndagen uppmärksammades märsta.nu på att Sigtuna kommuns hemsida låg nere. Felet har ännu inte avhjälpts utan sajten är fortfarande kraschad. Kommunen låter meddela att det är ett omfattande fel utan prognos.

Kommuninvånare som hört av sig till märsta.nu tycker att det är allvarligt att sidan ligger nere under så lång tid. Dels om man behöver söka information om kommunen eller följa den politiska debatten samt andra allmänna handlingar.

Fortfarande vid 19-tiden på måndag kväll var sidan nere.

defacto_helsida

Sex åtalas för korruption kopplat till Statens fastighetsverk

Nyheter 2017 avslöjade kommuninvånaren Richard Lindwall korruption på Statens fastighetsverk kopplat till bland annat Rosersbergs slott. Nu har åtal väckts mot sex personer.

happyhomes_50
oppethus_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
teatergrillen_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

nrh
teatergrillen_outsider
connys
oppethus_outsider