socialdemokraterna_maj_panorama
Ulla-Marie HellenbergFoto: Pressbild

Kommundirektören slutar

Kommundirektören Ulla-Marie Hellenberg slutar vid nyår för att börja samma tjänst vid Norrtälje kommun istället: - Det har varit några fantastiskt roliga och spännande år i Sigtuna kommun, men nu fortsätter min resa, säger Ulla-Marie Hellenberg, i ett pressmeddelande.

centrum_artikel_host

Ulla-Marie Hellenberg rekryterades till Sigtuna kommun från Södertälje för 3,5 år sedan. Hon har tjänstgjort under två kommunstyrelseordföranden på den tiden men hinner inte med en tredje eftersom hon slutar när denne börjar. Hellenberg som av Dagens Samhälle listats bland de 100 viktigaste kvinnorna i välfärden flera år i rad kommer att börja i Norrtälje där man sökt efter en erfaren chef och ledare.

Sparkade förre chefen
Norrtälje kommun sparkade sin tidigare chef i maj och har sedan dess jagat en ny chef. Nu blir det Sigtuna kommuns tur att hitta en ersättare. Under sin tid i kommunen har hon enligt ett pressmeddelande från kommunen arbetat med att få ordning på skolresultaten och att samordna trygghetsfrågor bland olika aktörer. Hon ska också ha implementerat kommunens värdegrund som går ut på alla människors lika värde och att alltid ha kommuninvånarnas bästa för ögonen.
– Jag hade några tydliga uppdrag när jag tackade ja till detta fantastiskt roliga arbete jag har i Sigtuna kommun. De uppdragen är ordentligt påbörjade, och jag känner mig trygg i att arbetet kommer att fortsätta, kraften och kompetens finns hos våra medarbetare, säger Ulla-Marie Hellenberg i pressmeddelandet.

mp_helsida_eu
forstamaj_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host