arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Köer på E4:an efter olycka

En lastbil och personbil har krockat på E4:an söder om Märsta vilket orsakar långa köer.

centrum_pask

Olyckan inträffade vid 8-tiden på morgonen på E4:an södergående strax söder om Märsta. Framkomligheten är begränsad och ett körfält är avstängt enligt Trafikverket. Polis och räddningstjänst har kallats ut. Störningarna väntas pågå till tidigast klockan 9 och kan även påverka trafiken genom Arlandastad och lv 859 mellan Märsta-Rosersberg då många brukar välja alternativa vägar då det är stopp på E4:an

defacto_helsida

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

sigtunavatten_standard
centrum_pask_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

logistik_utbildning

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

colorama_april2
valsta_utveckling

Risk för blodbrist i påsk

Notiser Blodcentralen i Stockholms län uppmanar blodgivare och personer som inte donerat tidigare att lämna blod inför påsken då blodlagren börjar sina.

happyhomes_2019

MAX plockar bort plastsugrören

Nyheter De orangea plaströren på MAX kommer att försvinna under året och ersättas med vita av förnybart papper: - Med vårt hållbarhetsarbete har MAX en ledande position och vi vill vara en förebild i branschen, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på MAX Burgers.

Nu råder dubbdäcksförbud

Nyheter Igår måndag var sista dagen att byta till sommardäck, från och med idag 16:e april är det förbud att köra med vinterdäck om det inte förväntas vinterväglag.

fme_helsida
ica_pask
defacto_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
colorama_april
ridskola2019_outsider