panorama_stationshusen
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Knivbråk utanför skola

Två män hamnade i en dispyt utanför Sätunaskolan. Då drog en av männen helt plötsligt fram en kniv och hotade den andre. – Han är identifierad och är någon form av missbrukare, säger Rikard Stenberg vid polisen.

centrum_artikel_host

Strax efter klockan 15 på fredagen larmade flera förbipasserande polisen om ett bråk vid Sätunaskolan i Märsta. Två män hade hamnat i ett verbalt bråk utanför skolan när situationen plötsligt eskalerade – en av männen tog fram en kniv.
– Det är någon av de som stått och viftat med en kniv och hotat den andre med kniv, säger Rikard Stenberg, stationsbefäl vid Polisen Stockholm Nord.

Bråkade om en obetald skuld
Enligt Rikard Stenberg är det inte elever på skolan som ska ha bråkat, utan både målsägande och den misstänkte ska vara identifierade missbrukare. Stenberg berättar att målsägande uppgett att den urartade diskussionen ska ha handlat om en skuld mellan männen. Händelsen är rubricerad som olaga hot.
– Den misstänkte är född 1997, han är inte gripen, vi har inte fått så bra uppgifter och vi fick inget bra signalement på honom, säger Stenberg.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
forstamaj_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
connys
stationshusen_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider