defacto_pan
Pernilla Bergqvist (L)Foto: Pressbild/Sigtuna kommun

Bergqvist etta på listan

Pernilla Bergqvist toppar Liberalernas lista till Valet2018: - Ser fram emot att få jobba med ett starkt och härligt gäng i valrörelsen som är taggade att göra skillnad för ökad frihet, kunskap och trygghet för våra invånare, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

Liberalerna fick tre mandat i valet 2014, Pernilla Bergqvist är den enda kvarvarande av de som valdes in då både Dan Rosenholm och Dragan Perkovic avgått av olika anledningar. Nu får Pernilla förtroendet igen av Liberalernas medlemsstämma. Liberalerna är det första partiet som fastställt sin kommunlista officiellt för valet 2018.
– Jag känner jag mig hedrad och glad över förtroendet att få toppa listan i kommunvalet, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

Pernilla Bergqvist har under mandatperioden varit ordförande i Barn- och ungdomsnämnden med två kommunledningar, både tillsammans med Socialdemokraterna och Miljöpartiet och nu på hösten med Regnbågskoalitionen.

sigtunavatten_standard
korpen_jan-feb
happyhomes_2019
outsider
sigtuna_funkis
frisyr_december
connys

märsta.nu klar etta som sökord

Nyheter märsta.nu är klart populäraste sökordet när kommuninvånare googlar, det visar siffror som märsta.nu tagit fram via Jorge Castro, SEO analytiker och marknadsförare på ABS Wheels.

banner_trerosor
funkis_2
nrh