invigning_clasohlsson
Pernilla Bergqvist (L)Foto: Pressbild/Sigtuna kommun

Bergqvist etta på listan

Pernilla Bergqvist toppar Liberalernas lista till Valet2018: - Ser fram emot att få jobba med ett starkt och härligt gäng i valrörelsen som är taggade att göra skillnad för ökad frihet, kunskap och trygghet för våra invånare, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

banner_artikel

Liberalerna fick tre mandat i valet 2014, Pernilla Bergqvist är den enda kvarvarande av de som valdes in då både Dan Rosenholm och Dragan Perkovic avgått av olika anledningar. Nu får Pernilla förtroendet igen av Liberalernas medlemsstämma. Liberalerna är det första partiet som fastställt sin kommunlista officiellt för valet 2018.
– Jag känner jag mig hedrad och glad över förtroendet att få toppa listan i kommunvalet, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

Pernilla Bergqvist har under mandatperioden varit ordförande i Barn- och ungdomsnämnden med två kommunledningar, både tillsammans med Socialdemokraterna och Miljöpartiet och nu på hösten med Regnbågskoalitionen.

forskontor
center_banner2
februari

Känslan av otrygghet ökar

Nyheter I Länsstyrelsens medborgarundersökning framgår generellt att allt fler känner sig otrygga i länet. 100 personer från kommunen deltog i undersökningen och nästan hälften kände sig otrygga.

varen2018
dackia_2018

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Bostad Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

Här är årets pedagoger

Nyheter Sex pedagoger vid olika skolor i kommunen har utsetts till Årets pedagog: - Pristagarna är riktiga hjältar! De är alla besjälade av sina uppdrag och gör allt i sin makt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och unga i Sigtuna kommun, säger Pernilla Bergqvist (L), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

matcher_skanela
standard_ridskola
vuxentutbildning
standard_start
outsider_defacto
objekt3
objekt2
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
nfc_vinter
val2018
connys
Norra Redovisningshuset
objekt4