defacto_pan
Pernilla Bergqvist (L)Foto: Pressbild/Sigtuna kommun

Bergqvist etta på listan

Pernilla Bergqvist toppar Liberalernas lista till Valet2018: - Ser fram emot att få jobba med ett starkt och härligt gäng i valrörelsen som är taggade att göra skillnad för ökad frihet, kunskap och trygghet för våra invånare, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

Liberalerna fick tre mandat i valet 2014, Pernilla Bergqvist är den enda kvarvarande av de som valdes in då både Dan Rosenholm och Dragan Perkovic avgått av olika anledningar. Nu får Pernilla förtroendet igen av Liberalernas medlemsstämma. Liberalerna är det första partiet som fastställt sin kommunlista officiellt för valet 2018.
– Jag känner jag mig hedrad och glad över förtroendet att få toppa listan i kommunvalet, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

Pernilla Bergqvist har under mandatperioden varit ordförande i Barn- och ungdomsnämnden med två kommunledningar, både tillsammans med Socialdemokraterna och Miljöpartiet och nu på hösten med Regnbågskoalitionen.

hostfest_centrum

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

defacto_host2018
valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

komvuxq3_4
objekt4
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt3
outsider
nrh
connys
sportfiske_banner
sbrf_sep