moderat_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Kioskpersonal anfölls i Valsta

En polisinsats är kommenderad till Valsta centrum med anledning av ett slagsmål: - Vi har inte gripit någon än men söker med helikopter bland annat, uppger Anders Mattsson vid Polisens ledningscentral för märsta.nu

centrum_artikel
Polis larmades strax före klockan 18 till Valsta centrum med anledning av ett bråk i centrumet, det har även förekommit stenkastning inne på pressbyrån och personalen ska ha försökt låsa in för att undkomma. En polishelikopter som fanns i närheten har  kommenderats ut till centrum och flera radiobilar är också involverade. Polisens ledningscentral uppgav vid 18.15-tiden att ingen är gripen. Enligt obekräftade uppgifter ska personal på Pressbyrån ha misshandlats av flera personer.
– Två anställda ska ha misshandlats, skadeläget är oklart, men vi söker med helikopter i området efter gärningsmän. Vi har rubricerat det som grov misshandel, säger Anders Mattsson vid Polisens ledningscentral.
Enligt märsta.nu:s utsände på plats är ett område utanför Pressbyrån avspärrat och challusierna neddragna. Polis förhör vittnen och man försöker också se på övervakningsfilmer. Det ligger blod utanför på golvet och en avslagen mopp finns också inom det avspärrade området, eventuellt kan den ha använts vid misshandeln.
Bakgrunden ska ha varit att några unga män velat spela men nekats av personalen. De lämnade kiosken men återvände för att hämnas. Enligt Aftonbladet rör det sig om tre personer som försvann i en silverfärgad Opel, en av gärningsmännen hade en Real Madrid-tröja på sig var runt 180 cm lång, i 18-årsåldern samt hade tandställning. Ingen har ännu gripits.
sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
spedition_sigtuna
brobygget_midgard_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
nrh
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider