centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Kioskpersonal anfölls i Valsta

En polisinsats är kommenderad till Valsta centrum med anledning av ett slagsmål: - Vi har inte gripit någon än men söker med helikopter bland annat, uppger Anders Mattsson vid Polisens ledningscentral för märsta.nu

centrum_jul_artikel
Polis larmades strax före klockan 18 till Valsta centrum med anledning av ett bråk i centrumet, det har även förekommit stenkastning inne på pressbyrån och personalen ska ha försökt låsa in för att undkomma. En polishelikopter som fanns i närheten har  kommenderats ut till centrum och flera radiobilar är också involverade. Polisens ledningscentral uppgav vid 18.15-tiden att ingen är gripen. Enligt obekräftade uppgifter ska personal på Pressbyrån ha misshandlats av flera personer.
– Två anställda ska ha misshandlats, skadeläget är oklart, men vi söker med helikopter i området efter gärningsmän. Vi har rubricerat det som grov misshandel, säger Anders Mattsson vid Polisens ledningscentral.
Enligt märsta.nu:s utsände på plats är ett område utanför Pressbyrån avspärrat och challusierna neddragna. Polis förhör vittnen och man försöker också se på övervakningsfilmer. Det ligger blod utanför på golvet och en avslagen mopp finns också inom det avspärrade området, eventuellt kan den ha använts vid misshandeln.
Bakgrunden ska ha varit att några unga män velat spela men nekats av personalen. De lämnade kiosken men återvände för att hämnas. Enligt Aftonbladet rör det sig om tre personer som försvann i en silverfärgad Opel, en av gärningsmännen hade en Real Madrid-tröja på sig var runt 180 cm lång, i 18-årsåldern samt hade tandställning. Ingen har ännu gripits.
fme_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

sigtunavatten_standard
defacto_jul
ica_oktober
julbord_helsida
valsta_tomte
tp_helsida
greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_helsida
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

tp_outsider
colorama_april2
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
greeknight_outsider
julshow_outsider
nrh
connys
valsta_tomte_outsider