bostadsformedling
Foto: Genrebild/Swedavia

Kaos i bagagehanteringen

Det var kaos i bagageinlämningen på Arlanda under lördags natt rapporterar P4 Stockholm: - Rent ut sagt totalt kaos. Det stod övergivna väskor nästan överallt och alla banden var avstängda. Det kom mer och mer folk, men det kom aldrig några väskor och inte heller någon information, säger My Pino Klint, resenär till P4 Stockholm.

centrum_artikel

Passagerare som väntade flera timmar på sitt bagage och vissa som även lämnade utan bagaget, det var facit efter bagagekaoset på Arlanda under lördag natt, rapporterar P4 Stockholm. Resenären My Pinto Klint landade vid midnatt på Arlanda och väntade till klockan 3, inget bagage kom så hon lämnade flygplatsen utan. Ännu under söndagen hade hon inte fått sitt bagage:
– Jag lämnade in en lapp med bagagekvitton och allting. De sa att bagaget skulle skickas till mig i efterhand men det har ännu inte kommit. Så jag vet inte ännu om jag ens kommer få mina väskor, säger My Pino Klint till P4 Stockholm.

”Specialbagage och begränsad infrastruktur”
Aviator som sköter bagagehanteringen har inte velat kommentera händelsen för P4 Stockholm men meddelar vi sms till radiokanalen att den främsta anledningen är sportlovstryck med stor mängd specialbagage samt begränsningar i Arlandas infrastruktur. På grund av den stora mängden bagage kan det ta längre tid än vanligt att få sitt bagage, men man räknar med att få ut det mesta under veckan.

brobygget_midgard_helsida
spedition_sigtuna
connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
centrum_helsida2020
marina_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_helsida
studeravidare_helsida
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_out
kaa_outsider