eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Swedavia

Kaos i bagagehanteringen

Det var kaos i bagageinlämningen på Arlanda under lördags natt rapporterar P4 Stockholm: - Rent ut sagt totalt kaos. Det stod övergivna väskor nästan överallt och alla banden var avstängda. Det kom mer och mer folk, men det kom aldrig några väskor och inte heller någon information, säger My Pino Klint, resenär till P4 Stockholm.

centrum_artikel_host

Passagerare som väntade flera timmar på sitt bagage och vissa som även lämnade utan bagaget, det var facit efter bagagekaoset på Arlanda under lördag natt, rapporterar P4 Stockholm. Resenären My Pinto Klint landade vid midnatt på Arlanda och väntade till klockan 3, inget bagage kom så hon lämnade flygplatsen utan. Ännu under söndagen hade hon inte fått sitt bagage:
– Jag lämnade in en lapp med bagagekvitton och allting. De sa att bagaget skulle skickas till mig i efterhand men det har ännu inte kommit. Så jag vet inte ännu om jag ens kommer få mina väskor, säger My Pino Klint till P4 Stockholm.

”Specialbagage och begränsad infrastruktur”
Aviator som sköter bagagehanteringen har inte velat kommentera händelsen för P4 Stockholm men meddelar vi sms till radiokanalen att den främsta anledningen är sportlovstryck med stor mängd specialbagage samt begränsningar i Arlandas infrastruktur. På grund av den stora mängden bagage kan det ta längre tid än vanligt att få sitt bagage, men man räknar med att få ut det mesta under veckan.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider