defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Kaos i bagagehanteringen

Det var kaos i bagageinlämningen på Arlanda under lördags natt rapporterar P4 Stockholm: - Rent ut sagt totalt kaos. Det stod övergivna väskor nästan överallt och alla banden var avstängda. Det kom mer och mer folk, men det kom aldrig några väskor och inte heller någon information, säger My Pino Klint, resenär till P4 Stockholm.

Passagerare som väntade flera timmar på sitt bagage och vissa som även lämnade utan bagaget, det var facit efter bagagekaoset på Arlanda under lördag natt, rapporterar P4 Stockholm. Resenären My Pinto Klint landade vid midnatt på Arlanda och väntade till klockan 3, inget bagage kom så hon lämnade flygplatsen utan. Ännu under söndagen hade hon inte fått sitt bagage:
– Jag lämnade in en lapp med bagagekvitton och allting. De sa att bagaget skulle skickas till mig i efterhand men det har ännu inte kommit. Så jag vet inte ännu om jag ens kommer få mina väskor, säger My Pino Klint till P4 Stockholm.

”Specialbagage och begränsad infrastruktur”
Aviator som sköter bagagehanteringen har inte velat kommentera händelsen för P4 Stockholm men meddelar vi sms till radiokanalen att den främsta anledningen är sportlovstryck med stor mängd specialbagage samt begränsningar i Arlandas infrastruktur. På grund av den stora mängden bagage kan det ta längre tid än vanligt att få sitt bagage, men man räknar med att få ut det mesta under veckan.

happyhomes_50
teatergrillen_helsida
defacto_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys_helsida
centrum_helsida2020
oppethus_helsida
nrh
teatergrillen_outsider
connys
oppethus_outsider