moderaterna_riksdag
Foto: MMS-Bild/Arkiv

Kameraövervakning införs i Valsta

Valsta får kameraövervakning meddelar lokalpolisområdeschef Emil Andersson: - Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats, skriver han på Twitter.

centrum_artikel

Emil Andersson, lokalpolisområdeschef, tog förra veckan beslut om allmän kameraövervakning i 90 dagar i Valsta meddelar han via Twitter.
– Irriterat bland de kriminella eftersom vi valt att övervaka deras bästa plats. Ihop med andra operativa åtgärder jobbar vi vidare för ett tryggare Valsta!

I en kommentar utvecklar han resonemanget om att kriminella inte kan använda sin vanliga plats som de tycker är bäst och att forskning visar att kriminalitet tappar kraft när den måste flyttas till andra plats.

mp_host_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

flygskola_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
julmarknad_helsida
helsida_var2021
2020_helsida

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

defacto_helsida
dack-helsida
oppethus_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
mp-outsider
flygskolan_outsider
nrh
centrum_sommar_out
oppethus_outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider