eldsjal2024_pan
Polis vid Tingvalla med anledning av en misshandel

Grov misshandel på Tingvalla

Tre personer misshandlades på Tingvalla av tre gärningsmän: - Två är frihetsberövade, säger polis på plats vid Tingvalla

centrum_artikel_host

Polisen larmades till Tingvalla vid 16.30-tiden då tre personer blev slagna av tre gärningsmän med tillhyggen utanför cykelbutiken. Polis på plats uppger att två misstänkta är gripna och förda till station men man söker efter en tredje i området. Skadorna på de tre är inte allvarliga men polisen rubricerar misshandeln som grov eftersom gärningsmännen använt tillhyggen. Målsägandena kommer att tas omhand av ambulans.

Enligt Polisens regionsledningscentral började slagsmålet i centrum och det fortsatte sedan på Tingvalla. Orsaken är oklar och Eva Nilsson, presstalesman, vill inte spekulera i orsaken till bråket. Det är ännu oklart om den tredje personen har gripits.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Nyheter Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Nyheter Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Resnär upptäckt med större mängd pengar

Nyheter En incident med misstänkt penningtvätt har inträffat på Arlanda flygplats. Vid klockan 09:49 den 19 april upptäckte tullpersonal en resenär med en betydande mängd kontanter i sin väska.

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Nyheter Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider