bostadsformedling
Foto: Pressbild

Jula etablerar i Märsta

Jula har köpt upp Plantagens fastighet i Märsta med syfte att även etablera en Jula-butik intill.

centrum_artikel

Jula meddelar i ett pressmeddelande att Jula Holdingkoncernen köpt upp fastigheten som idag inrymmer Plantagen i Märsta. Syftet är att utveckla fastigheterna och det finns förutsättning för ytterligare handel.
– Vi kan och tror mycket på fysisk handel och dessa fina handelslägen. Kombinationen Jula och Plantagen är mycket bra och tillsammans med andra aktörer kommer vi öka kundfrekvensen och utveckla handeln på dessa handelsplatser, säger Jula Holdingkoncernens ägare och koncernchef Karl-Johan Blank, i ett pressmeddelande.

Platsen anses vara i ett bra läge intill en vältrafikerad väg och nära E4:an. Upptagningsområdet är Sigtuna, Märsta och Roserserg.

centrum_helsida2020
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
sigtunahem_sokbostad

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

studeravidare_helsida
defacto_helsida
helsida_sommarlov
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider