eldsjal2024_pan
Jens Hult var självsäker på scenen i sin hemstadFoto: Magnus Granhagen
Martin Almgren skrev autografer efteråt. Foto: Magnus Granhagen
Jens Hult framför några yngre fans. Foto: Magnus Granhagen

Jens och Martin spelade i Valsta

Jens Hult och Martin Almgren, Idolvinnare 2015, spelade i samband med Valstadagen: - Det är en helt annan feeling att vara på hemmaplan, säger Jens till märsta.nu

centrum_artikel_host

Huvudnumret under Valstadagen var, Martin Almgren får ursäkta, märstasonen Jens Hult. Han trivdes på scenen och levererade både nya och gamla låtar inför den entusiastiska publiken:
– Det är fantastiskt att vara hemma, det känns inte att man måste bevisa sig som för de som inte känner till mig. Jag har många vänner här, det har varit en intensiv period med många spelningar och en ny singel, sa Jens efter spelningen.

Nybliven pappa
Efter den hektiska perioden med Idol har hysterin lagt sig kring Jens som nu kan leva ut sitt artisteri. Han är också nybliven pappa och hemma med dottern tre dagar i veckan.
– Det känns jättebra med familj, jag får vara hemma och se henne växa upp varje dag, säger Jens.

Svårt att hitta i Valsta
Idolvinnaren från 2015 hade också tagit sig till Valsta efter några felkörningar då Vattentornet inte fanns upplagt i GPS:en.
– Det var kul att vara här, första gången så det var lite svårt att hitta.

Martin berättade att tiden efter Idol var hektiskt och att han inte var hemma så mycket ett tag. Nu kommer han fokusera på att skriva nya låtar för en ny platta och han ger sig också ut på turné i sommar.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna