defacto_pan
Jens Hult var självsäker på scenen i sin hemstadFoto: Magnus Granhagen
Martin Almgren skrev autografer efteråt. Foto: Magnus Granhagen
Jens Hult framför några yngre fans. Foto: Magnus Granhagen

Jens och Martin spelade i Valsta

Jens Hult och Martin Almgren, Idolvinnare 2015, spelade i samband med Valstadagen: - Det är en helt annan feeling att vara på hemmaplan, säger Jens till märsta.nu

Huvudnumret under Valstadagen var, Martin Almgren får ursäkta, märstasonen Jens Hult. Han trivdes på scenen och levererade både nya och gamla låtar inför den entusiastiska publiken:
– Det är fantastiskt att vara hemma, det känns inte att man måste bevisa sig som för de som inte känner till mig. Jag har många vänner här, det har varit en intensiv period med många spelningar och en ny singel, sa Jens efter spelningen.

Nybliven pappa
Efter den hektiska perioden med Idol har hysterin lagt sig kring Jens som nu kan leva ut sitt artisteri. Han är också nybliven pappa och hemma med dottern tre dagar i veckan.
– Det känns jättebra med familj, jag får vara hemma och se henne växa upp varje dag, säger Jens.

Svårt att hitta i Valsta
Idolvinnaren från 2015 hade också tagit sig till Valsta efter några felkörningar då Vattentornet inte fanns upplagt i GPS:en.
– Det var kul att vara här, första gången så det var lite svårt att hitta.

Martin berättade att tiden efter Idol var hektiskt och att han inte var hemma så mycket ett tag. Nu kommer han fokusera på att skriva nya låtar för en ny platta och han ger sig också ut på turné i sommar.

defacto_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

fme_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

happyhomes_2019
defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2