defacto_pan2020
Jens Hult var självsäker på scenen i sin hemstadFoto: Magnus Granhagen
Martin Almgren skrev autografer efteråt. Foto: Magnus Granhagen
Jens Hult framför några yngre fans. Foto: Magnus Granhagen

Jens och Martin spelade i Valsta

Jens Hult och Martin Almgren, Idolvinnare 2015, spelade i samband med Valstadagen: - Det är en helt annan feeling att vara på hemmaplan, säger Jens till märsta.nu

centrum_artikel

Huvudnumret under Valstadagen var, Martin Almgren får ursäkta, märstasonen Jens Hult. Han trivdes på scenen och levererade både nya och gamla låtar inför den entusiastiska publiken:
– Det är fantastiskt att vara hemma, det känns inte att man måste bevisa sig som för de som inte känner till mig. Jag har många vänner här, det har varit en intensiv period med många spelningar och en ny singel, sa Jens efter spelningen.

Nybliven pappa
Efter den hektiska perioden med Idol har hysterin lagt sig kring Jens som nu kan leva ut sitt artisteri. Han är också nybliven pappa och hemma med dottern tre dagar i veckan.
– Det känns jättebra med familj, jag får vara hemma och se henne växa upp varje dag, säger Jens.

Svårt att hitta i Valsta
Idolvinnaren från 2015 hade också tagit sig till Valsta efter några felkörningar då Vattentornet inte fanns upplagt i GPS:en.
– Det var kul att vara här, första gången så det var lite svårt att hitta.

Martin berättade att tiden efter Idol var hektiskt och att han inte var hemma så mycket ett tag. Nu kommer han fokusera på att skriva nya låtar för en ny platta och han ger sig också ut på turné i sommar.

kcbygg_helsida
studeravidare_helsida
coronapandemin

Tre nya dödsfall

Nyheter Sigtuna kommun ökar med tre nya dödsfall på grund av covid-19: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkare Per Follin.

sommarlov_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
studenten2020_helsida
studeravidare_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider