centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Jägare död i Sigtuna

En jägare har påträffats död i samband med jakt kring Bärmö utanför Sigtuna.

centrum_jul_artikel
Ett jaktlag larmade om en saknad kamrat vid 16-tiden. Polis och räddningstjänst åkte ut och påträffade mannen strax efter. Hjärt- och lungräddnings påbörjades men jägarens liv gick inte att rädda. Polisen har ingen misstanke om brott och anhöriga har underrättats, skriver Polisen på sin hemsida.
– Vi kommer inte att göra någon teknisk undersökning, när man är ute i snön så ser man ganska tydligt vad som har hänt. Förmodligen är det någon form av sjukdomsfall eller liknande, berättar Albin Näverberg vid Polisens ledningscentral.
Jägaren ska vara född 1943 och Polisen vill inte uttala sig om denne hade någon sjukdomshistorik.

 

greeknighthelsida
trainingpartner_jobb_helsida
tp_helsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

colorama_jul

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

julbord_helsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

happyhomes_2019
ica_oktober
centrum_jul_helsida
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

nrh
connys
tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider