mote_sommar
Foto: Steninge slottsby/Arkitektritning

Interoc köper mark i Steninge slottsby

En tredje entreprenör är klar för att bygga i Steninge slottsby. Denna gång får Interoc Fastighetsutveckling kontrakt på att bygga 75 hus och radhus.

centrum_artikel

Sedan tidigare har markägaren Gelba sålt byggrättigheter till Svenska Hyreshus AB och Steninge Bostadsutveckling AB. Nu är en tredje byggare klar i form av Interoc Fastighetsutveckling AB, systerbolag till fastighetskoncernen Interoc. Interoc har förvärvat rättigheterna till 29 villor och 46 radhus som ska ligga i hjärtat av slottsbyn, det så kallade Tun 4.
– Vi har följt planarbetet med Steninge Slottsby under flera år och är verkligen glada och stolta över att få vara med och förverkliga byn. Här har vi en fantastisk chans att skapa en boendemiljö som blir unik i sitt slag med många efterfrågade mervärden som kretsar kring en aktiv fritid och kultur, säger Interoc Fastighetsutvecklings VD Tom Lerndal i ett pressmeddelande.

Inflyttning 2018
Säljstart för husen kommer att ske senvåren 2016 och inflyttning i mitten av 2018. Radhusen kommer att gå i klassisk engelsk stil med putsad fasad i slottsbyns färgskala som känns igen från Stockholms innerstad. Villorna ska vara mer exklusiva på upp till 270 kvadratmeter medan radhusen blir mellan 120-160 kvm.

speedy_helsida
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
sommar_sigtuna2020
studeravidare_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
nrh
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
kaa_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider