defacto_pan2020
Foto: Steninge slottsby/Arkitektritning

Interoc köper mark i Steninge slottsby

En tredje entreprenör är klar för att bygga i Steninge slottsby. Denna gång får Interoc Fastighetsutveckling kontrakt på att bygga 75 hus och radhus.

centrum_artikel

Sedan tidigare har markägaren Gelba sålt byggrättigheter till Svenska Hyreshus AB och Steninge Bostadsutveckling AB. Nu är en tredje byggare klar i form av Interoc Fastighetsutveckling AB, systerbolag till fastighetskoncernen Interoc. Interoc har förvärvat rättigheterna till 29 villor och 46 radhus som ska ligga i hjärtat av slottsbyn, det så kallade Tun 4.
– Vi har följt planarbetet med Steninge Slottsby under flera år och är verkligen glada och stolta över att få vara med och förverkliga byn. Här har vi en fantastisk chans att skapa en boendemiljö som blir unik i sitt slag med många efterfrågade mervärden som kretsar kring en aktiv fritid och kultur, säger Interoc Fastighetsutvecklings VD Tom Lerndal i ett pressmeddelande.

Inflyttning 2018
Säljstart för husen kommer att ske senvåren 2016 och inflyttning i mitten av 2018. Radhusen kommer att gå i klassisk engelsk stil med putsad fasad i slottsbyns färgskala som känns igen från Stockholms innerstad. Villorna ska vara mer exklusiva på upp till 270 kvadratmeter medan radhusen blir mellan 120-160 kvm.

sportlov_sigtuna
defacto_helsida
connys_helsida
aretslarling
2020_helsida
happyhomes_2019
speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
sigtuna_vatten_outsider
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys