moderat_sommar
Hundar sökte spår i Vänortsringen.
Delar av insatsen var koncentrerad till centrala Märsta

Pistolman jagades i Märsta

En stor insats pågick i Märsta under fredag kväll, en helikopter hovrade under någon timmes tid sent på kvällen med anledning av att vittnen sett en pistolbeväpnad man: - En taxichaufför ska ha blivit hotad, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel

Vittnen ska ha sett en man bära vapen i byxlinningen vid 22-tiden, rapporterar Aftonbladet. Under drygt en timme pågick en insats i Märsta som många kontaktade redaktionen om. En helikopter hovrade över centrala delar av Märsta men även Valsta. En person ska ha känt sig hotad av mannen med pistol. Polisen har fått ett signalement på mannen men vill inte gå ut med det.

Utöver helikoptern sökte polis efter spår med hjälp av hundpatrull men utan resultat och ca 23.30 avslutades insatsen utan att man fick tag i mannen. En anmälan om grovt olaga hot har upprättats. Polisen meddelar på morgonen att en taxichaufför var den som hotades vid Circle K.

Uppdaterad lördag 10.07

brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

helsida_sommarlov
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

studeravidare_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider