centrum_panorama2020
Hundar sökte spår i Vänortsringen.
Delar av insatsen var koncentrerad till centrala Märsta

Pistolman jagades i Märsta

En stor insats pågick i Märsta under fredag kväll, en helikopter hovrade under någon timmes tid sent på kvällen med anledning av att vittnen sett en pistolbeväpnad man: - En taxichaufför ska ha blivit hotad, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

Vittnen ska ha sett en man bära vapen i byxlinningen vid 22-tiden, rapporterar Aftonbladet. Under drygt en timme pågick en insats i Märsta som många kontaktade redaktionen om. En helikopter hovrade över centrala delar av Märsta men även Valsta. En person ska ha känt sig hotad av mannen med pistol. Polisen har fått ett signalement på mannen men vill inte gå ut med det.

Utöver helikoptern sökte polis efter spår med hjälp av hundpatrull men utan resultat och ca 23.30 avslutades insatsen utan att man fick tag i mannen. En anmälan om grovt olaga hot har upprättats. Polisen meddelar på morgonen att en taxichaufför var den som hotades vid Circle K.

Uppdaterad lördag 10.07

happyhomes_50

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
oppethus_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

nrh
connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider