bostadsformedling
Foto: Jamshid Jamshidi

Inget byte efter kuppen

Gärningsmännen fick inte med sig något efter kuppen på Willys under natten: - Det finns ingen uppgift om att gärningspersonerna fick med sig något från butiken. Polisen utreder händelsen som försök till grov stöld, uppger Polisen på sin hemsida.

centrum_artikel

Ingen greps efter kuppen på Willys i natt men polisen har tagit bilen som kört in i entrén i beslag för en teknisk undersökning. Gärningsmännen ska heller inte ha fått med sig något alls från Willys. Förundersökningen har därför ändrats från Grov stöld till Försök till grov stöld. Fotanglarna som kastades ut i centrala Märsta ska ha plockats upp.

connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
defacto_helsida
studeravidare_helsida

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
outsider_sommarlov
swedol_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider