centrum_panorama2020
Polis vid Willys på fredag morgon

Inbrott på Willys i natt

Vid 3.50-tiden i natt gick inbrottslarmet på Willys: - Vi konstaterade att det var inbrott och att man stulit cigaretter och snus, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel

Larmet gick på Willys strax före fyra i natt och det visade sig vara ett inbrott. Enligt Polisen har man kommit in genom att bryta upp en plåtdörr som ligger vid sidan om huvudentrén. Väl där inne kom man över ett okänt parti snus och cigaretter. En anmälan om grov stöld har upprättats:
– Eventuellt är det en mörk kombi som lämnat platsen i samband med detta som kan ha med saken att göra, men ingen är gripen eller misstänkt, säger Albin Näverberg vid Polisens regionledningscentral till märsta.nu

stottasigtuna_helsida
studenten2020_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

valvet_helsida
studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_helsida
connys_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

happy_homes_mars
coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

marina_helsida
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
nrh
studenten2020_outsider
valvet_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider