defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Inbrott i butik på Norrbacka

Handlaren på Norrbacka hade inbrott vid 23-tiden på onsdagskvällen: - Det är minst fyra personer inblandade, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

marstakalaset_artikel

Vid 23-tiden larmades polis till Handlarn på Norrbacka. Ett vittne hade sett hur minst fyra personer tog sig in i butiken och försvann därifrån med moped och bil.
– Polisen kom efter 14 minuter och man hinner ganska långt på den tiden, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

Spaningarna i området blev resultatlösa enligt Kjell Lindgren. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades:
– Vi vet inte vad som stulits än, det får butiken inkomma med.

sommar
marstakalas_helsida
defacto_helsida
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli
sommar_centrum
kontor_thaifong
colorama_april2

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

sportfiske_sommar
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
colorama_april