centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Inbrott i butik på Norrbacka

Handlaren på Norrbacka hade inbrott vid 23-tiden på onsdagskvällen: - Det är minst fyra personer inblandade, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

defacto_jul_artikel

Vid 23-tiden larmades polis till Handlarn på Norrbacka. Ett vittne hade sett hur minst fyra personer tog sig in i butiken och försvann därifrån med moped och bil.
– Polisen kom efter 14 minuter och man hinner ganska långt på den tiden, säger Kjell Lindgren vid Polisens ledningscentral.

Spaningarna i området blev resultatlösa enligt Kjell Lindgren. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades:
– Vi vet inte vad som stulits än, det får butiken inkomma med.

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

ica_oktober
defacto_jul
centrum_jul_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

trainingpartner_jobb_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

colorama_jul
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
happyhomes_2019
tp_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

nrh
greeknight_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
connys