moderat_sommar
Torild försvann söndag 11:e oktober och hittades fredagen 23:e oktober två mil från sitt boende i ValstaFoto: Privat
Här hittades Torild, ca 2 mil från Valsta

Torild hittad avliden på fredagen

Torild har under fredagen hittats avliden i skogarna öster om Knivsta: - Hon hittades av en ledig polisman som var ute i trakterna, säger Christer Nordström, presstalesman hos Polisen i Uppsala, till märsta.nu

centrum_artikel

Klockan 9.42 anmälde en ledig polisman att han sett en avliden person öster om Knivsta, Rökgården, vid Timmerbol. Patruller skickades ut och kroppen har hämtats in. Anhöriga informerades under eftermiddagen och bara den formella identifieringen återstår enligt Polisen i Uppsala:
– Allt talar för att det är den kvinnan som är försvunnen från Märsta. Vi har underrättat anhöriga, säger Christer Nordström presstalesman i vid Polisen i Uppsala.

Misstänker inte brott
Det finns ingen misstanke om brott. Hon ska ha legat lite avsides och inte inom räckhåll för vanliga motionärer. Polisen i Stockholm Nord berättade för märsta.nu tidigare under dagen att Uppsalapolisen varit i kontakt med dem för att få ut uppgifter om kvinnan. Det är inte första gången Torild går åt det hållet, tidigare hittades hon i Knivsta. Från hemmet på Ymer till Timmerbol är det cirka 20 kilometer genom skogarna.

Sökte i fel område
Hundratals har deltagit i sökningarna efter Torild, främst i Rävsta men även Almunge. De sista sökningarna avslutades på söndagen. Många hörde av sig förra veckan till märsta.nu med observationer från odensalahållet, en väg hon sannolikt tagit för att ta sig till Knivsta. Men sökningarna fokuserades hela tiden till Rävsta av oklara anledningar. Det är oklart hur länge Torild har legat avliden i skogen. Kommunen har redan meddelat att de kommer att anmäla sig själva för att ha ”tappat bort” henne.

brobygget_midgard_helsida
kaa_sigtuna_helsida
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
defacto_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
spedition_sigtuna
2020_helsida
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
nrh
kaa_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider