socialdemokraterna_maj_panorama
Torild försvann söndag 11:e oktober och hittades fredagen 23:e oktober två mil från sitt boende i ValstaFoto: Privat
Här hittades Torild, ca 2 mil från Valsta

Torild hittad avliden på fredagen

Torild har under fredagen hittats avliden i skogarna öster om Knivsta: - Hon hittades av en ledig polisman som var ute i trakterna, säger Christer Nordström, presstalesman hos Polisen i Uppsala, till märsta.nu

centrum_artikel_host

Klockan 9.42 anmälde en ledig polisman att han sett en avliden person öster om Knivsta, Rökgården, vid Timmerbol. Patruller skickades ut och kroppen har hämtats in. Anhöriga informerades under eftermiddagen och bara den formella identifieringen återstår enligt Polisen i Uppsala:
– Allt talar för att det är den kvinnan som är försvunnen från Märsta. Vi har underrättat anhöriga, säger Christer Nordström presstalesman i vid Polisen i Uppsala.

Misstänker inte brott
Det finns ingen misstanke om brott. Hon ska ha legat lite avsides och inte inom räckhåll för vanliga motionärer. Polisen i Stockholm Nord berättade för märsta.nu tidigare under dagen att Uppsalapolisen varit i kontakt med dem för att få ut uppgifter om kvinnan. Det är inte första gången Torild går åt det hållet, tidigare hittades hon i Knivsta. Från hemmet på Ymer till Timmerbol är det cirka 20 kilometer genom skogarna.

Sökte i fel område
Hundratals har deltagit i sökningarna efter Torild, främst i Rävsta men även Almunge. De sista sökningarna avslutades på söndagen. Många hörde av sig förra veckan till märsta.nu med observationer från odensalahållet, en väg hon sannolikt tagit för att ta sig till Knivsta. Men sökningarna fokuserades hela tiden till Rävsta av oklara anledningar. Det är oklart hur länge Torild har legat avliden i skogen. Kommunen har redan meddelat att de kommer att anmäla sig själva för att ha ”tappat bort” henne.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
forstamaj_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider