panorama_centrum
Foto: MMS-Bild/Arkiv

Hastighetskontroller i samband med skolstarten

I samband med skolstarten kommer polisen att genomföra trafikkontroller utanför skolor.

Polisen i Lokalpolisområde Sollentuna genomför trafikkontroller utanför skolor i bland annat Sigtuna kommun denna vecka, fokus är på hastighet i tätbebyggda områden då det rör sig många barn och unga mellan hem, skola och fritids. Syftet är att skapa trygghet och säkerhet bland de unga samt att skyltad hastighet ska följas.

mp_helsida_april
liber_helsida
marinan_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

connys_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
connys
ridskola_2020_outsider