moderater_pan_sommar
Foto: MMS-Bild/Arkiv

Hastighetskontroller i samband med skolstarten

I samband med skolstarten kommer polisen att genomföra trafikkontroller utanför skolor.

centrum_artikel

Polisen i Lokalpolisområde Sollentuna genomför trafikkontroller utanför skolor i bland annat Sigtuna kommun denna vecka, fokus är på hastighet i tätbebyggda områden då det rör sig många barn och unga mellan hem, skola och fritids. Syftet är att skapa trygghet och säkerhet bland de unga samt att skyltad hastighet ska följas.

mp_host_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

dack-helsida
defacto_helsida
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

helsida_var2021
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
bostad_outsider
nrh
mp-outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out