moderater_pan_sommar
Michael Harvey lämnar politiken efter 10 år i Sigtuna kommun. Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Harvey (KD) lämnar politiken

Michael Harvey kommer på torsdag att göra sitt sista fullmäktigesammanträde efter 10 år som lokalpolitiker i Sigtuna.

Lokalpolitiken blir en profil fattigare när Michael Harvey (KD) på torsdag väljer att göra sitt sista fullmäktigesammanträde. Michael ska framöver fokusera på den civila karriären helt och hinner inte med de politiska uppdragen. Men han öppnar upp för att vara en fortsatt samhällsdebattör men då som representant för taxibranschen i och med att han sitter som styrelseledamot i Transportföreningen Taxi 020.

Tar på krafterna i opposition
Under 10 års tid har han varit en del av oppositionen i kommunen vilket han tycker tar på krafterna. Han riktar också kritik mot majoriteten under dessa år för att det varit för mycket fokus på formalia.
– Till rollen hör ju då att påpeka fel och dumheter som den styrande majoriteten begår, och som alla vet så är det ju tyvärr så, att antalet konstigheter i vår kommun ständigt sätter nya rekord, skriver Michael i ett pressmeddelande.

Nyanställt i taxifirman
Det kanske även blir en blogg för Michael framöver eftersom han säger sig ha skrivklåda och sitter på en massa bra historier. Han har även anställt ännu en åkare till sitt åkeri och han kommer därmed att tredubbla sin verksamhet. Harvey kör även taxi själv vilket kommer att leda till händelserika veckor. Förutom i Sigtuna har han även varit i Botkyrka.

centrum_sommar2022_helsida
kso_helsida
social_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

mp_helsida_april
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
swedol_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
sfs_out
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
moderat_outsider
nrh
connys