defacto_pan
Hård vind drar in över kommunen.Foto: Daniel Iskander

Hårda vindar drar in

SMHI har utfärdat en varning med anledning av hårda vindar för fredagskvällen.

marstakalaset_artikel

Det blåser upp rejält under fredagskvällen. SMHI går ut med en Klass 1-varning då det väntas mellan 21-24 m/s från sydväst. Vinden kan innebära problem för höga fordon och även knäcka grenar och träd.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
colorama_april2
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
connys
colorama_april
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider