eldsjal2024_pan
Fredik Hemmingsson fångade taxin med sin dashboardkamera.Foto: Skärmdum/Facebook

Här kommer taxin i motsatt riktning

I början av september krockade en taxi med flera andra fordon på E4:an strax söder om Eurostop. Uppsalabon Fredrik Hemmingsson lyckades fånga vansinnesfärden.

centrum_artikel_host

Fredrik Hemmingsson var på väg hem till Uppsala när han strax före avfart Märsta på E4N fångade hur en taxi kom körandes i full fart i fel färdriktning. Bilen körde alltså söderut i det norrgående körfältet. Kort därpå small det bakom Fredrik. Han lade ut klippet på sin faceboksida och skriver att han hade ”änglavakt”.
– Jag hinner se bilen sekunden innan den passerar mig. Det var inte så mycket att spela på. Sedan vet jag inte om det var det undermedvetna i hjärnan som tog rätta beslutet att inte tvärnita eller kasta sig till höger. Jag hade ju en skåpbil på höger sida, berättar han för tidningen Expressen.

Tre personer skadades i olyckan, chauffören av taxin fördes med ambulanshelikopter till sjukhus. Polis utreder olyckan och föraren misstänks ha varit påverkad av narkotika.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
mp_eu_outsider